SponsoractiviteitFris & Fruitig NetwerkontbijtMamascreen Videoproducties

Fris & Fruitig Netwerkontbijt Mamascreen Videoproducties

21 Mar 19

Rotterdam Topsport brengt je op plaatsen waar je normaal gesproken niet snel komt. Maandelijks organiseren wij een Fris & Fruitig netwerkontbijt op een verrassende locatie bij een van onze sponsorpartners. Vroeg uit de veren levert ook wat op: je ontmoet interessante andere partners van Rotterdam Topsport, krijgt een heerlijk ontbijt voorgeschoteld en regelmatig kan je deelnemen aan ludieke sportieve activiteiten. De sfeer is informeel zakelijk. 

Op Rotterdam The Hague Airport, vlak achter de start- en landingsbaan vindt u het kantoor van Mamascreen. Tijdens het Fris en Fruitig Netwerkontbijt op donderdag 21 maart a.s. nemen wij u mee op een tour langs audio-, colorgrading- en editsuites. Ook krijgt u een kijkje in de studio. Het team van Mamascreen legt alle processen rondom het maken van video en animatie uit en laat zien wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is. Zonder nu al te veel te verklappen, kunnen we wel al zeggen dat we beginnen in hun eigen cinema.
 
Mamascreen is in 2007 opgericht door Marcel Morcus en Maarten Bun. Er wordt gewerkt met gedreven professionals die verhalen vertellen door middel van het gebruik van high-end apparatuur. Wereldwijd heeft Mamascreen al vele bedrijfsfilms, commercials en animaties geproduceerd. Ze halen alles uit de kast om aan de wensen van de klant te voldoen. Mamascreen zorgt voor alles. Van begin tot eind.
 
Het programma deze ochtend is als volgt:
7:30 Ontvangst bij Mamascreen
8:00 Welkomstwoord door Hans den Oudendammer, directeur Rotterdam Topsport en Marcel Morcus, oprichter Mamascreen
8:10 start ontbijt en netwerken
8:50 start rondleiding
9:30 Tijd om weer aan het werk te gaan
 
Aanmelden kan via de persoonlijke link in uw uitnodiging.