010 op weg naar ParijsOlympic Garden Party

Olympic Garden Party

Het belooft een bijzonder jaar te worden met de Olympische Spelen in Parijs in aantocht! Op donderdag 6 juni 2024 organiseren wij een unieke avond in de tuin van Ivo Opstelten: de Olympic Garden Party.

Tijdens deze avond zwaaien we onze Rotterdamse Olympische en Paralympische topsporters uit voordat zij naar de Olympische Spelen in Parijs vertrekken. Tegelijkertijd willen we deze avond ook gebruiken om ‘onze’ aanstormende sporttalenten die hun Olympische droom in de toekomst zullen verwezenlijken, te steunen door middel van een bijdrage uit het ‘Ivo Opstelten Fonds’.

Het wordt een unieke Garden Party in Olympische sfeer waarin u kennis kunt maken met ‘onze’ sporters. Geen formele diner setting, maar een walking dinner. Rotterdammer Joris Lutz presenteert de avond en verzorgt tevens een spetterend optreden met zijn gelegenheidsband. Ook vindt er een veiling plaats met mooie items waarvan de opbrengst naar het Ivo Opstelten Fonds gaat.

Een exclusief Olympisch tuinfeest bij mij in de tuin.
- Ivo Opstelten -

Uw arrangementen reserveren?
De kosten voor deze bijzondere avond zijn € 395,- per persoon (excl. btw), deels ten gunste van het Ivo Opstelten Fonds. Wilt u aanwezig zijn, neem dan contact op met Peter Schuiten via onderstaande button. We begroeten u graag op donderdag 6 juni!

Arrangement reserveren