Daniëlle Strijbosch

Projectmedewerker Marketing

 

Daniëlle is projectmedewerker van de afdeling Marketing. Ze houdt zich voornamelijk bezig met de communicatie bij Rotterdam Topsport. Het leukste aan haar werk is de afwisseling. Het ene moment kan ze bezig zijn met het schrijven van content voor de social kanalen en het andere moment houdt ze zich bezig met de communicatie rondom sportevenementen en de prestaties van topsporters.

Van kleins af aan heeft Daniëlle geturnd, al moest ze van haar ouders wel eerst haar zwemdiploma halen voordat ze op turnen mocht. Nadat ze gestopt was met turnen heeft ze nog jarenlang turnles gegeven. Nu vindt ze het vooral lekker om buiten bezig te zijn. Je zou haar hardlopend tegen kunnen komen maar het zou ook maar zo kunnen zijn dat je haar voorbij ziet zoeven op haar racefiets.

In 2010 was Daniëlle aanwezig bij het WK Turnen. Negen dagen lang stond haar sport centraal in Ahoy. De sfeer die er elke dag hing was fantastisch. Maar vooral omdat ze er heen mocht als fotograaf, fotograferen is een grote hobby van Daniëlle, blijft dit evenement haar erg bij. Het is de sport waar ze mee opgegroeid is en dan daar mogen fotograferen vond zij heel gaaf.

Neem contact op met Daniëlle

_98A9640-small.jpg
Maak connectie met Daniëlle via LinkedIn