Diana Schultz

Coördinator Partnerships en Activatie

Diana - verkleind.jpg


Diana is veruit de sportiefste van Rotterdam Topsport. Vaak genoeg trekt ze haar hardloopkleding aan om nog een rondje te hardlopen voordat ze naar huis gaat. De halve marathons zijn al bijna niet meer te tellen en de marathons gaan ook die kant op. Daarnaast weet ze ook haar mannetje te staan in de boksring.

Als Co√∂rdinator Partnerships en Activatie is Diana verantwoordelijk voor het beheer, behoud en acquisitie van de sponsorpartners. Je kunt haar ook wel Sponsormanager noemen. Diana is loyaal en een echte netwerker. Of het nou gaat om het werven van nieuwe sponsorpartners, de onderlinge relaties binnen het netwerk versterken, het bedenken van nieuwe business-to-business events of het organiseren van events, ze doet het allemaal met evenveel liefde en energie.

Van alle evenementen die ze de revue heeft zien passeren, was voor haar het meest bijzonder de UEFA Cup Finale van 2002, waar zij als stagiaire bij Rotterdam Topsport ondergedompeld werd in de voorbereidingen van een groots sportevenement, samen met de UEFA, stad Rotterdam en de KNVB. De samenwerking met diverse partners in de stad, de tegenstander Borussia Dortmund die de finale tot een risicowedstrijd maakte en de moord op Pim Fortuyn die de draaiboeken deed omgooien, maakte dit tot een unieke ervaring.

Neem contact op met Diana

Maak connectie met Diana via LinkedInVolg Diana op Twitter