Gerda IJff

Manager Evenementen

 

Gerda is na haar opleiding meteen bij Rotterdam Topsport begonnen. Twee jaar voordat ze bij de organisatie kwam werken, heeft Gerda al stage gelopen dus ze kent Rotterdam Topsport door en door. Als Manager Evenementen is ze de contactpersoon ‘naar en met de stad’ voor organiserende partijen rondom topsportevenementen in Rotterdam. Dit betekent dat ze vrijwilligers regelt voor evenementen, maar ook dat ze official dinners organiseert, locaties regelt voor de evenementen en de daarbij behorende citydressing.

Het is lastig voor Gerda om één favoriet sportmoment te kiezen, want ze heeft er wel een paar; WK Honkbal 2005, WK Turnen 2010, Grand Départ Tour de France 2010, EK volleybal 2015 en EK Vrouwenvoetbal 2017. Maar als ze er echt één moet uitkiezen dan kiest ze voor de laatste. Het was voor haar heel leuk om namens de stad projectleider te zijn en onderdeel uit te maken van een groot landelijk project. De sfeer tijdens de wedstrijden in het Kasteel was fantastisch maar om ook nog bij de finale aanwezig te zijn waar de Nederlandse Leeuwinnen de prijs binnen sleepte was echt geweldig.

Gerda- verkleind.jpg

Met een drukke baan als manager zou je kunnen denken dat Gerda het tijdens de vakanties rustig houdt, maar niets is minder waar. Ze houdt van actieve vakanties en wandelt graag tijdens de dagen vrij. Het zal niet de eerste keer zijn dat Gerda de fiets pakt, tentje achterop bindt en maar ziet waar ze uitkomt. 

Neem contact op met Gerda

Maak connectie met Gerda via LinkedIn