Karin Luijendijk

Coördinator Evenementen

 

Karin-verkleind.jpg

De halve finale van de Davis Cup in 2001 in Ahoy, was één van de eerste evenementen van Karin die ze mocht organiseren en meteen ook haar mooiste sportmoment tijdens haar werk voor Rotterdam Topsport. Ahoy was stampvol, de sfeer was geweldig en het waren drie hele spannende dagen. Het beeld van Raemon Sluiter die huilend op moest geven vanwege een blessure kan Karin zich nog goed herinneren. Uiteindelijk verloor Nederland met 3-2 maar het was echt een topevenement!

Als Coördinator Evenementen heeft zij al vele evenementen georganiseerd. Ze is net als Gerda de contactpersoon ‘naar en met de stad’ voor organiserende partijen rondom topsportevenementen in Rotterdam. Naast de werkzaamheden voor het team Topsportevenementen, houdt Karin zich binnen het CTO Metropool bezig met de begeleiding en advisering van topsporters en talenten uit de regio Rotterdam.

Karin heeft zelf jarenlang gebasketbald op nationaal niveau en is Nederlands kampioen geworden. Ze heeft het basketbal inmiddels ingeruild voor yoga. Maar in het weekend staat ze vooral langs de lijn bij haar twee meiden die beiden fanatiek hockeyen. Als er dan nog tijd over is, vindt ze het heerlijk om op de bank naar sport te kijken.

Neem contact op met Karin

Maak connectie met Karin via LinkedIn