Lisette Eijgelsheim

Manager Beleid, Marketing en Communicatie

 

Lisette is Manager Beleid, Marketing en Communicatie. Als een resultaat gedreven organisator met een grote passie voor Rotterdam vindt ze het heerlijk om deel te nemen aan diverse landelijke en stedelijke werkgroepen, maar ook samen te werken met mediapartners, het bedrijfsleven en de pers.

Daarnaast is zij medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van het sponsorbeleid en het activeren van sponsorships zodat deze bijdragen aan de commerciële- en communicatiedoelstellingen. Ook representatieve werkzaamheden als bezoeken van (inter)nationale congressen, geven van presentaties en bezoeken van netwerkbijeenkomsten behoren bij deze functie. Naast deze marketing gerelateerde werkzaamheden adviseert zij de directie m.b.t. beleidsinhoudelijke, bestuurlijke en organisatorische vraagstukken.

Ze zal het nooit vergeten. Op een zonnige zondag 4 juli 2010 gaf burgemeester Aboutaleb het startsein voor het vertrek van de renners van de 97ste editie van ’s werelds belangrijkste wielerwedstrijd, de Tour de France. Midden op de Erasmusbrug, waar zowel het Franse als het Nederlandse volkslied gespeeld werd, vertrok het peloton richting de Groene kruisweg waar de 1ste etappe officieel van start ging. Kippenvel…

Neem contact op met Lisette

Lisette bewerkt jasje- vierkant2- verkleind.jpg
Maak connectie met Lisette via LinkedIn