Simone de Mos

Projectmedewerker Marketing

 

Simone heeft in 2017 haar 20-jarig jubileum gevierd bij Rotterdam Topsport. Ze kent het bedrijf dus door en door. Als Projectmedewerker Marketing ondersteunt ze de projectmanagers op de afdeling Marketing. Of er nou een contract opgesteld moet worden, de uitnodigingen geregeld moeten worden voor een sportevenement of alles rondom het ABN AMRO Tennistoernooi, Simone draait d’r hand er niet voor om.

En dit organisatietalent komt thuis ook van pas met een druk leven als alleenstaande moeder van twee dochters. Als ze geen leuke dingen doet met haar meiden, onderneemt ze wel iets leuks met haar vriendinnen. Daarnaast hockeyt ze ook nog elke week waar de derde helft toch nog wel als favoriet wordt beschouwd.

Het organiseren van de Davis Cup in 2001 in Ahoy, samen met collega Karin, was een hele mooie ervaring voor Simone. Vooral omdat het het eerste evenement was dat ze van voor tot achter heeft mogen organiseren samen met alleen maar leuke mensen. De kers op de taart was een overvol Ahoy en dit gaf een supergevoel. Ook het binnenhalen van de Olympiagangers op Schiphol na de succesvolle Olympische Spelen van 2000 in Sydney was een fantastische ervaring. Met een Rotterdamse delegatie zijn de sporters binnengehaald. Na de huldiging op het stadhuis heeft de hele groep in een bus een rondgang door Rotterdam gemaakt. Deze dag zal Simone nooit vergeten.

Neem contact op met Simone

_98A9566-small-2.jpg
Maak connectie met Simone via LinkedIn