Soenita Gaya

Hoofd Financiële administratie

 

Soenita - verkleind.jpg

Soenita is onze stille kracht. Sommigen schrikken als het om cijfers gaat, maar Soenita vindt het alleen maar leuk om hiermee bezig te zijn. Alles wat met financiën te maken heeft, van jaarrekening tot kwartaalrapportages en van inkoopfactuur tot verkoopfactuur, zij weet er raad mee.

Volgens haar is het runnen van de boekhouding van Rotterdam Topsport al een ‘topsport’ op zich en daarom houdt ze het op sportgebied iets rustiger. Voordat ze moeder werd, was ze drie keer in de week in de sportschool te vinden. Nu wandelt ze liever in haar vrije tijd. Ook gaat ze veel op stap met haar gezin en maakt ze regelmatig culturele uitstapjes.

Ze kan zich nog goed herinneren dat Nederland in 1988 Europees kampioen werd, vooral dat haar broers helemaal door het dolle heen waren en ook naar Hofplein zijn gegaan om een duik in de fontein te nemen. Het WK voetbal 1990 is haar vooral bijgebleven omdat ze tijdens haar eindexamen VWO afleiding kon vinden in de wedstrijden en dan vooral van het Italiaanse Team. Daarnaast heeft Soenita goede herinneringen aan de finale van het EK Vrouwenvolleybal 2015 in Ahoy. Het sportpaleis was tot de nok toe gevuld en dat zorgde voor een fantastische sfeer! Helaas mochten de vrouwen niet winnen, maar het was een geweldig toernooi.

Neem contact op met Soenita