Connect HollandToppartner

Connect Holland

De kracht van expertises

Connect Holland is in 1999 opgericht door drie internet-fanaten die geloofden in de gecombineerde kracht van hun verschillende expertises: bedrijfskunde, design en technologie.
 
En dat is nog steeds de basisfilosofie van Connect Holland: goede platformen en online diensten moeten écht waarmaken waarvoor ze bedoeld zijn, er helder en aantrekkelijk uitzien en altijd veilig werken.
 
Die filosofie slaat aan bij klanten én (nieuwe) collega’s. Want Connect Holland is in de voorbije jaren snel gegroeid. Het bedrijf werkt nauw samen met kwalitatieve partners en innovatieve klanten en ontwikkelen daar een heel mooi product- en dienstenpakket mee. Denk daarbij aan goed vindbare websites. Of aan vrijwilligersportalen die heel slim en transparant de kwaliteiten en wensen van vrijwilligers in een stad koppelen aan alle beschikbare vrijwilligersbanen. Of aan klantportalen die alle communicatie en rapportages met je relaties real-time en inzichtelijk aanbieden. 
 
Die mooie voorbeelden van innovatieve digitale projecten maakt Connect Holland met 35 gedreven collega’s in een prettige ontspannen sfeer. We werken in zelfsturende teams met ieder hun eigen focus op markt en/of product en streven naar een goed evenwicht in kennis, ervaring, ondersteuning en groeipotentie.

Make it Happen, met die trots en draagkracht voelen wij ons sterk verbonden.
- Jeroen Soeterbroek -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
De evenementen die Rotterdam Topsport de afgelopen jaren voor Rotterdam heeft verworven, georganiseerd en uitgevoerd, vormen een van de fundamenten onder het imago van Rotterdam. Make it Happen. Met die trots en draagkracht voelen wij ons sterk verbonden. En willen wij ons steentje bijdragen door ons inmiddels jarenlange partnership.
 
Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?
Topsport verbindt. Rotterdam verbindt. Al jaren draagt Connect Holland, Rotterdam Topsport een warm hart toe. En is zij trots om als digitale partner te mogen fungeren.
 
Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Tech­no­lo­gie verandert onze com­mu­ni­ca­tie. Tussen we­reld­bur­gers én in de manier waarop vraag en aanbod elkaar vinden. Razendsnel. Een tijd vol kansen en uit­da­gin­gen voor ver­nieu­wen­de denkers én platforms. De digitale trans­for­ma­tie van uw or­ga­ni­sa­tie, staat bij ons centraal. Daar helpen wij graag bij. Als een team, met een agile aanpak, leveren we digitale producten waar uw gebruikers blij van worden.

Design Sprint Connext Lab

Contactgegevens

Jeroen Soeterbroek
Managing Director

jeroen@connectholland.nl
010 - 436 50 50