Faber AudiovisualsToppartner

Faber Audiovisuals

Faber Audiovisuals is een toonaangevende speler in de wereld van LED-schermen en audiovisuele totaalproducties. Het van oorsprong kleine familiebedrijf met Friese roots groeide uit tot een wereldspeler in de audiovisuele markt met vestigingen in Nederland, Duitsland, Dubai en de Verenigde Staten. “Die snelle groei is een direct gevolg van ons streven om altijd de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren”, weet CEO Cees Jan Faber. “We zetten niet alleen puur in op verhuur van LED-schermen en de realisatie van producties, maar vinden het belangrijk om actief met onze klanten mee te denken over de ontwikkeling.”
 
De inbreng van Faber Audiovisuals varieert van het leveren van materialen en crew tot aan de gehele organisatie en realisatie van volledig geïntegreerde audiovisuele totaalproducties. ”Door onze drive faciliteert Faber Audiovisuals al jaren projecten voor high-end merken als Audi, UEFA, FIFA, DTM en Red Bull. Onze jarenlange ervaring geeft wereldwijd veel andere bedrijven het vertrouwen om voor Faber Audiovisuals te kiezen.”

Het onmogelijke willen realiseren.
- Christ Elsten -

Faber Audiovisuals is al geruime tijd Toppartner bij Rotterdam Topsport. Mede door de contacten met Rotterdam Topsport heeft Faber haar positie als audiovisueel leverancier voor topsportevenementen kunnen verstevigen. Daarnaast is er toegang tot een gigantisch Rotterdams netwerk van bedrijven en instellingen die eveneens als sponsor, supplier, partner of supporter van Rotterdam Topsport de sport in Rotterdam een zeer warm hart toedragen. Faber Audiovisuals is de trotse toppartner van Rotterdam Topsport.

Faber Audiovisuals 2017

Contactgegevens

Christ Elsten
Manager Company Office

celsten@faber-av.com
088 - 322 37 00

Interview met Christ Elsten