EK BeachvolleybalSponsoractiviteitClinic

Beachvolleybalclinic 2018

Van 16 – 21 juli stond Rotterdam in het teken van Volleybal! Tijdens de clinic op zaterdag 21 juli, leerden William Klaver en Frederik Netten van Beach Club Rotterdam aan de 20 sportievelingen tips & tricks van het beachvolleybal spel.

Het winnende team kreeg per persoon een originele wedstrijd volleybal uitgereikt. Daar kunnen nog heel wat uurtjes mee gebald worden! Daarnaast reikte Rebekka de Kogel-Kadijk (ambassadrice EK Beachvolleybal) een door Madelein Meppelink en Sanne Keizer gesigneerde bal uit aan Ton Wesselink (directeur ss Rotterdam en lid van de RvT van Rotterdam Topsport) als dank voor de warme ontvangst en perfecte verzorging gedurende de hele wedstrijdweek. 

Zowel in Topsportcentrum Rotterdam en Nieuwe Luxor Theater  (WK Zitvolleybal) als langs de kade bij het ss Rotterdam (EK Beachvolleybal) werd gestreden om de titels. Voor onze sponsorpartners hebben wij 3 dagen lang prachtige hospitality geboden. Side events, show en entertainment zorgden ervoor dat het EK veel meer was dan alleen beachvolleybal. Voor de relaties die ook graag het WK Zitvolleybal bezochten, voeren taxibootjes van en naar de unieke locatie waar de ontknoping van het WK Zitvolleybal Dames plaats vond: de theaterzaal van het Nieuwe Luxor Theater.