Fris & Fruitig NetwerkontbijtSponsoractiviteitMamascreenEuromast

Fris & Fruitig Netwerkontbijt 2019

We kijken terug op een jaar vol interessante, inspirerende en sportieve netwerkontbijtjes.
 

IMG_2802.jpg

Fris & Fruitig Mamascreen
Tijdens het Fris & Fruitig Netwerkontbijt op donderdag 21 maart werden onze sponsorpartners verwelkomd door het team van Mamascreen. Met een start in de eigen cinema van Mamascreen, werden wij deze ochtend verrast! Daarna namen de gedreven professionals van Mamascreen ons mee op een tour langs audio-, colorgrading- en editsuites. Ook kregen wij een kijkje in de studio, waar live ervaren werd hoe een ‘green screen’ werkt

Het team van Mamascreen legde alle processen rondom het maken van video en animatie uit. Wereldwijd heeft Mamascreen al vele bedrijfsfilms, commercials en animaties geproduceerd; zij weten verhalen te vertellen door middel van het gebruik van high-end apparatuur.

Lees verder

Fris & Fruitig Euromast
Donderdagochtend 18 april ontvingen wij onze partners op grote hoogte. Zo’n 45 relaties, waarvan een aantal nieuwe gezichten, zagen de zonsopkomst vanaf de Euromast, en waren getuige van het binnenvaren van cruiseschip AIDAmar. Een prachtig plaatje vanaf 100 meter hoogte!

77d411ff-f644-48f8-b874-db91c1eecba1 (002).JPG

Met een goedgevulde maag, vele visitekaartjes rijker en een goodiebag incl. Euromast selfiestick kon men verder op deze zonnige werkdag!

Lees verder
23-05-2019 BBC bij eneco-_DSA3116.jpg

Fris & Fruitig Eneco
Donderdagochtend 13 mei opende Eneco haar deuren wagenwijd voor gasten van Rotterdam Topsport en de Business Breakfastclub Ronald Mcdonald Huis Sophia Rotterdam. 

De gastheren- en dames van Eneco namen de gasten mee in de veranderde energiewereld en de mobiliteitstransitie en verwelkomden de gasten met een culinair verzorgd ontbijt op het hoofdkantoor van Eneco.

Lees verder
overzicht Peter bij Schouten.jpg

Fris & Fruitig Schouten Zekerheid

Op de 17e verdieping van “de Schouten-Toren” genoot een grote groep partners van Rotterdam Topsport van een schitterend uitzicht en een aantrekkelijk programma. De gasten werden welkom geheten door directeur Wilco de Haan. Aansluitend nam Lisanne Boeser, specialist Zorg & Inkomen, het woord en werden de partners op ludieke wijze meegenomen in de problematiek rondom het behoud van waardevol personeel.

 Het nieuws dat Schouten Zekerheid graag de Olympische droom van de 21-jarige topvolleybalster Tessa Polder wil ondersteunen door een Official Partner box 2020 af te nemen werd met een luid applaus begroet.

Lees verder
PA180656 2.jpg

Fris & Fruitig Dreamhack Ahoy
De Rotterdam Topsport sponsorpartners werden verrast door de grootsheid van deze wereld van gaming en esports.
Na een warm welkomstwoord van Peter Blangé, directeur Rotterdam Topsport, werd Francesco Wessels van NOC*NSF, lid van het High Performance Team van TeamNL, kort voorgesteld en legde de parallellen tussen esports en reguliere topsport.

Jolanda Jansen, algemeen directeur Rotterdam Ahoy, sprak de lange termijnvisie en ambitie van Rotterdam Ahoy uit op het gebied van esports en gaming. Ook blikte zij vooruit op de bouw van het congrescentrum, RTM Stage, en het Eurovisie Songfestival. Erika Bronkhorst, manager events, vertelde de ins-en outs van Dreamhack Rotterdam en het verschil tussen gamen en esports. Afgesloten werd met een uitgebreide rondleiding in de diverse hallen, inclusief het spelen van een potje ‘Airsoft’.

Lees verder