PowersessieSponsoractiviteitZo vader zo zoon

Powersessie 2018

In de tweede uitzending van “Topsport & Business TV”, de coproductie van RUR en Rotterdam Topsport, gaat Jan Dirk Stouten in gesprek met bekende vaders en zonen uit de sport- en zakenwereld.

De weg naar de top is lang. Je doel bereiken vergt veel van jezelf: doorzetten, flexibel opstellen, de juiste mensen om je heen verzamelen en zorgen dat je fit bent en blijft. Welke rol speelt de familie in de begeleiding van de sporter met ambities naar de top?

Adonis en Tyriq Kemp
Adonis Kemp heeft met het Nederlandse honkbalteam in 1996 meegedaan aan de Olympische Spelen in Atlanta. Hij heeft 3 zonen die ook op hoog niveau honkballen, we gaan in gesprek met Adonis en zijn jongste zoon Tyriq. Zijn ultieme droom is mee te spelen in de Major League in Amerika, het hoogst haalbare niveau binnen het honkbal.

3-Rotterdam Topsport Powersessie- 05-11-18-_DSC7730.jpg

Piet en Sander de Kramer
Piet de Kramer (76 jaar) staat nog midden in het zakenleven, zijn zoon Sander is journalist en onder andere werkzaam voor RUR. 

Bekijk hier deel 1 van de uitzending van RUR.

1-Rotterdam Topsport Powersessie- 05-11-18-_DSC7703.jpg

Joop en Michael Zijlaard
Joop Zijlaard was horecaondernemer in Rotterdam en deelt met zijn zoon de passie voor het wielrennen. Michael is onder andere wedstrijdleider van de Zesdaagse van Rotterdam. 

8-Rotterdam Topsport Powersessie- 05-11-18-_DSC7801.jpg

Wim en Wim Jansen
Feyenoordicoon Wim Jansen zit samen met zijn zoon Wim op de bank. Wim Jansen jr. is ondernemer, met zijn bedrijf Emboost biedt hij arrangementen naar evenementen. 

Bekijk hier deel 2 van de uitzending van RUR.

5-Rotterdam Topsport Powersessie- 05-11-18-_DSC7787.jpg