Hoe gaat het nu met Larissa

De Rotterdamse Larissa van Krevel is judoka en doet dit op topniveau. Sinds begin dit jaar schrijft Larissa regelmatig een blog hoe ze om gaat met haar revalidatie na haar schouderoperatie, dit is haar 4e blog.

Na een kleine terugslag ben ik sinds 2 weken weer begonnen met opbouwen. En ik mag al meer dan eerst! Tijdens de avondtrainingen mag ik samen met de warming-up, de randori's newaza (op de grond) en randori's kumi kata (pakking) meedoen. Buiten deze trainingen doe ik de conditie en krachttrainingen gewoon mee. 
 
Ondertussen ben ik naar een ander gebouw verhuist. Ik woonde eerst in het oude kantoorpand tegenover het trainingsveld van Vitesse. Nu woon ik in een huisje naast het van der Valk hotel, met 4 andere sporters. Ik heb het daar erg naar m'n zin en ben ook blij dat ik de keuze heb gemaakt om naar dit gebouw te verhuizen. O.a. ook omdat ik er zelf kan koken ;)
 
Ook ben ik sinds september gestart met mijn nieuwe opleiding als allround kapster, en dit bevalt me heel goed! Het is weer even wennen om op school te zitten en zeker nu ik tussendoor geen rust heb. Maar dat went vanzelf.