Event kalender

september 2021
scan0323x23_02.jpg

De modernste streetart, de rauwste hiphopbeats en de tofste urban sports. Van 4 tot en met 12 september kom je het allemaal tegen tijdens de derde editie van het Rotterdam Street Culture Weekend. 
 

Meer informatie
Sep
05
Oranje Futsal: Nederland - ArgentiniëOranje Futsal: Nederland...Topsportcentrum Rotterdam, Van Zandvlietplein
210126LLR8643_0.jpg

Regerend wereldkampioen Argentinië is de tegenstander van Oranje Futsal (Nederlands zaalvoetbalteam) voor twee oefenwedstrijden op 5 en 7 september. Het team van bondscoach Max Tjaden treft in de regerend wereldkampioen en de huidige nummer 3 op de wereldranglijst een sparringpartner van formaat in de voorbereiding op het EK Futsal 2022 dat op 19 januari in eigen land begint. De wedstrijden van Oranje Futsal worden op zondag 5 september om 18.00 uur gespeeld in het Topsportcentrum in Rotterdam en op dinsdag 7 september om 19.00 uur in de Van der Knaaphal in Ede.

Meer informatie
Kopie-van-44709355742_814b9a7319_o-1024x681.jpg

Het coastal roeien heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Deze tak van roeisport richt zich op het roeien in open water. Door de zwaardere omstandigheden zijn de boten breder en robuuster dan de boten die op rivieren en meren worden gebruikt. Ook de kustroeisport heeft raakvlakken met de zeilsport. Coastal roeien staat garant voor een spektakel op het Rotterdamse water. 
 

Meer informatie
Sep
10-12
NK BMX FreestyleNK BMX FreestyleSkateland Rotterdam, Piekstraat
thumbnail_Barry turndown foto Zwaal.jpg

Het officiële NK BMX Freestyle 2021 wordt dit jaar wederom georganiseerd in Skateland Rotterdam op zaterdag 11 en zondag 12 september. Nieuw dit jaar het NK BMX Flatland. Er wordt in 3 BMX Freestyle disciplines een NK gereden. BMX Flatland is voor het eerst een officieel erkent Nederlands Kampioenschap.
 

Meer informatie
Sep
11
NK Speedstyle FreerunningNK Speedstyle FreerunningMallegatpark Feijenoord, Persoonshaven

Het NK SpeedStyle Freerunning bestaat uit een speed-competitie en een style-competitie. De deelnemers schrijven zich vooraf in voor het onderdeel waar ze aan willen meedoen.

Meer informatie
Sep
12
NK BreakingNK BreakingTopsportcentrum Rotterdam, Van Zandvlietplein

Op 12 september 2021 vindt, in Topsportcentrum Rotterdam, het eerste officiële Nederlands Kampioenschap Breaking plaats.

Meer informatie
Sep
18
WK Kwalificatie Turnen - Mannen en VrouwenWK Kwalificatie Turnen -...Topsportcentrum Rotterdam, Van Zandvlietplein
Meer informatie
RB_BCONE_2021__CYPHER_ROTTERDAM_2160X1080_NL.jpg

Ieder jaar strijden duizenden breakers wereldwijd om een plek in de BC One World Final. Tijdens de Red Bull BC One Holland Cypher strijden 16 B-Boys en 8 B-Girls op 26 september in Rotterdam om het laatste ticket voor het Red Bull BC One World Final in Polen te bemachtigen.

Meer informatie