Event kalender

april 2024
Apr
08-12
Rotterdam Open Squash 2024Rotterdam Open Squash...Victoria Squash Rotterdam, Kralingseweg
Joeri Hapers Victoria Squash.jpg

Het Rotterdam Open keert terug naar de banen van Victoria Squash. Van 8 t/m 12 april 2024 strijdt een internationaal deelnemersveld om de titel. De laatste editie van het Rotterdam Open dateert van 2017.

Meer informatie
deelnemen.jpg

Op 13 en 14 april ademt de stad hardlopen tijdens de 43e editie van de NN Marathon Rotterdam. Mede door het vlakke parcours is dit één van de snelste marathons ter wereld en wereldwijd één van de best bezochte marathons. In de ranglijst snelste marathonsteden ter wereld staat de marathon van Rotterdam op de vijfde plek.

Meer informatie
Apr
13
cashback-world-korfbal-leaguefinale-2020-1920x1080.jpg

De jaarlijkse Korfbal Leaguefinale is hét slotstuk van het Korfbal Leagueseizoen en al jaren het grootste binnensportevenement van Nederland. De Kenonz Korfbal League is reeds gestart eindigt op zaterdag 13 april met de finale in Rotterdam Ahoy.

Meer informatie
Apr
21
Finale KNVB BekerFinale KNVB BekerDe Kuip, van Zandvlietplein
foto 1 kuip-fans-team.jpg

De TOTO KNVB Beker is de beker van heel Nederland. Elk seizoen worden de kaarten opnieuw geschud en nemen grote én kleine clubs uit het hele land het tegen elkaar op. De winnaar van de eindstrijd zal instromen in de play-offs van de UEFA Europa League seizoen 2023/’24.

Meer informatie