Hotel Ridderkerk en Rotterdam Topsport verlengen opnieuw de samenwerking.

De samenwerking tussen Hotel Ridderkerk en Rotterdam Topsport gaat terug vanaf de opening van het hotel, nu 13,5 jaar geleden. 

‘’Wij zien Rotterdam Topsport als één van de grote aanjagers van de mooie ontwikkelingen die de stad doormaakt. Sport is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van het leven en zou dat eigenlijk voor nog veel meer mensen moeten zijn. Topsporters kunnen daarbij een bron van inspiratie zijn en sportevenementen zijn vaak een startpunt voor vernieuwing en verbinding. Genoeg redenen dus om al jaren een trotse partner van Rotterdam Topsport te zijn’’, aldus Freek van der Valk. 

’Hoewel Hotel Ridderkerk niet direct in Rotterdam gelegen is, voelen wij ons zeer betrokken bij de stad waar we oorspronkelijk vandaan komen, wat we ook graag nog een aantal jaar verlengen’’ 

Peter Blangé: “De grote betrokkenheid bij de sport kenmerkt de samenwerking met Freek en Krystle van der Valk en hun gastvrije team. Wij zien met vertrouwen de toekomst tegemoet waarbij we hopelijk snel weer vele teams en sporters mogen onderbrengen in Hotel Ridderkerk“. 

Uiteindelijk missen we vooral gewoon onze gasten.
- Freek van der Valk, Hotel Ridderkerk

De pandemie en daarmee gepaarde sluiting van de horeca drukt een grote stempel op het hotel. ‘’Uiteindelijk missen we vooral gewoon onze gasten. De mensen in ons team hebben allemaal voor dit vak gekozen omdat ze houden van de sfeer en de dynamiek van ons werk. Altijd mensen om je heen. De hele dag creatief en flexibel bezig zijn om steeds weer een mooie beleving te creëren, daar kijken wij weer erg naar uit’’, vervolgt Freek van der Valk.  

“Gasten kiezen in eerste instantie vaak voor ons hotel omdat de locatie erg gunstig is voor veel mensen in deze regio. De ligging direct aan de A15 bij het kruispunten met de A16, zorgt ervoor dat wij vanuit alle richtingen goed bereikbaar zijn. Met de doorgetrokken A4 is dat alleen maar beter geworden voor bezoekers vanuit het westen. Aan het begin van dit jaar is ons nieuwe parkeerterrein opgeleverd en daarmee beschikken we over ruim 500 gratis parkeerplaatsen en dat heeft ook zeker veel toegevoegde waarde. Daarnaast zijn het uiteindelijke vooral de uitstraling en uitgebreide mogelijkheden, in combinatie met ons gastvrije team en onze betrokkenheid in de regio, die ervoor zorgen dat we met veel van onze gasten langdurige relaties opbouwen.” 

Peter Krystle Freek Diana closer.jpg