Luxor en Rotterdam Topsport gaan voor GOUD!

Optreden is topsport. Iedere avond het beste uit jezelf halen met als beloning een daverend applaus. Topsport en cultuur komen samen in het mooiste theater van Nederland. De samenwerking tussen Luxor theater en Rotterdam Topsport dateert van 2009. 

Beide partijen streven ernaar om hun gasten een onvergetelijke ervaring mee te geven met inspirerende ontvangsten en aansprekende evenementen. Zoals in 2010 met de persconferentie van de start van de Tour de France, een jaar later het WK Squash en een aantal edities van de jaarlijkse uitreiking van de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond. Marc van Kaam en Peter Blangé ondertekenen vandaag een driejarige overeenkomst.

GOUD
In het Olympische jaar 2020 presenteren wij samen met Emboost op 7 april het theaterprogramma GOUD in het Oude Luxor. Een wervelend programma waar een groot aantal Nederlandse Olympiërs wordt geëerd. Gouden medaillewinnaars als Inge de Bruijn, Leontien Zijlaard-Van Moorsel, Peter Blangé, Ellen van Langen en nog meer grote namen uit de Nederlandse sportgeschiedenis zijn te gast. Jan Dirk Stouten gaat met hen in gesprek en blikt terug op hun bijzondere prestaties.

GOUD.jpg

Beleef nog een keer de verwondering van Ellen van Langen, het sportmoment van de vorige eeuw met de volleyballers en de gouden races van De Bruijn en Van Moorsel. Goud!; een avond vol historische verhalen, prachtige beelden en inspiratie.

Bestel nu je tickets