Sport Awards Rotterdam 2022

Het is zover: je kunt weer doorgeven welke mensen/verenigingen/organisaties er volgens jou in de prijzen moeten vallen bij de Sport Awards Rotterdam. Het is hét moment waarop we terugblikken op het afgelopen sportjaar.

Elk jaar reiken we deze sportprijzen uit. Naast de topsport, kan ook de breedtesport in de prijzen vallen. Tot en met 4 december kun je de namen van individuen en verenigingen, stichtingen en (commerciële) aanbieders aan ons doorgeven voor de volgende awards: Sportvrijwilliger, Sportaanbieder en Meer dan Sport Award.

Nomineren t/m 4 december
Meedoen aan de Sport Awards Rotterdam is een mooie kans voor verenigingen, stichtingen, sportaanbieders en sportinitiatieven om meer bekendheid te krijgen in Rotterdam. De Sport Awards zijn naast Sportvrijwilliger, Sportaanbieder en Meer dan Sport te winnen in de categorieën Sportman, Sportvrouw, Sportcoach, Sportploeg en Sporttalent. Aanmelden kan t/m zondag 4 december. Hierna bepaalt een jury wie de drie genomineerden per categorie zijn. Later in december volgt de online stemronde en bepaal je zo mede wie er in de prijzen valt. Houd voor meer informatie onze website en social mediakanalen in de gaten!

Uitreiking awards
De feestelijke uitreiking van de Sport Awards vindt plaats op maandag 16 januari 2023 in Theater Zuidplein. De organisatie van de Sport Awards Rotterdam is in handen van Gemeente Rotterdam, Rotterdam Topsport, Sportbedrijf Rotterdam en Rotterdam Sportsupport.

Meer informatie

Sport Awards Rotterdam.jpg