CHIO Rotterdam

19 Jun 24 t/m 23 Jun 24

Het CHIO Rotterdam is een internationale wedstrijd op het allerhoogste niveau binnen de paardensport. Het CHIO Rotterdam is met een historie van bijna 75 jaar het oudste topsportevenement van Rotterdam. Van 19 t/m 23 juni 2024 vindt de 75ste editie plaats op de vertrouwde en sfeervolle locatie in het Kralingse Bos.

Het CHIO Rotterdam is het enige Nederlandse hippische topsportevenement met vijf sterren springen én dressuur, dat zich kan scharen bij de internationale topevenementen in de wereld. Voor het bedrijfsleven is het CHIO Rotterdam al jaren 'the place to be', tijdens het paardensportevenement maar vooral ook het gehele jaar rond.

Naast een gevarieerd hippisch programma met spring- en dressuursport op internationaal topniveau, staat het CHIO Rotterdam bekend om haar aantrekkelijke programma met hippische shows, culinaire verrassingen, talrijke kwaliteitsstandhouders en muzikaal entertainment in het befaamde Stroodorp.

Aan de jeugd wordt ook gedacht, voor hen is er een speciaal jeugdprogramma in het Indofin Kinderdorp met leuke activiteiten en optredens en het Scholenplan voor basisschoolkinderen uit Rotterdam. Voor het bedrijfsleven is het CHIO Rotterdam al jaren een unieke ontmoetingsplaats. Het CHIO begroet vooraanstaande politici en de zakelijke top van Rotterdam en Nederland.

Officiële website