Voor- en tegenspoed voor eredivisieteams van Feyenoord Futsal

Feyenoord Futsal kende bij de start van de competitie zowel voor- als tegenspoed. Terwijl de heren met Zorgvooruit en Premium Argon Oil twee nieuwe sponsors konden verwelkomen, moesten de dames enkele speelsters vaarwel zeggen die vanwege privéomstandigheden zijn gestopt.

Voorzitter en hoofdcoach dames Sharon van Zadelhoff heeft er alle vertrouwen in dat beide eredivisieteams hun ambities kunnen waarmaken. “De heren zijn aan het bouwen en willen bij de eerste acht eindigen, om de tweede helft van de competitie in het linker rijtje door te spelen. Binnen drie jaar willen we de play-offs halen.”

De ambitie van de dames is onveranderd: een finale spelen, van de beker of de competitie. Het seizoen 2018-2019 werd de Supercup gewonnen, voor de coronastop plaatsten ze zich voor de bekerfinale en deden mee voor het behalen van de play-off.

Van Zadelhoff: “Het valt niet mee aanvulling te vinden, maar er is genoeg talent dat nu niet in de zaal speelt. Het mooiste is als we ook voor de dames sponsors vinden en uiteindelijk een finale halen!”