ABN AMRO World Tennis Tournament ook op zakelijk vlak geslaagd, we verlengden het contract met 7 sponsors

Het ABN AMRO World Tennis Tournament was afgelopen week niet alleen het toneel waar toeschouwers genoten van tennis van de bovenste plank. Ook op zakelijk vlak draaide de business op volle toeren mee, we verlengden met maar liefst 7 sponsors de samenwerking.
 

ABN AMRO WTT 2019_011.jpg

SportVibes en Rotterdam Topsport drie jaar samen verder  
Sportmarketingburo SportVibes heeft haar verbintenis met Rotterdam Topsport verlengd. Het Delftse bureau conformeert zich de komende drie jaar als Toppartner met de Rotterdamse topsportorganisatie. 

De activiteiten waarmee SportVibes haar kunnen in Rotterdam toont, zijn bijvoorbeeld het bedenken en uitvoeren van de uitreiking van de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond en de organisatie en uitvoering van het SportFilmFestival Rotterdam. Dit laatste evenement vindt eind april voor de 5e keer in Lantaren Venster plaats.

Imre van Leeuwen, directeur: “Wij doen veel projecten in Rotterdam, de sportstad van Nederland. Als groot marketing, evenementen en digital bedrijf willen we daar graag deel van uitmaken. We werken daarnaast samen met Rotterdam Topsport aan het verbinden van bestaande en nieuwe partners aan de verschillende projecten in Rotterdam.''      
 
Ook Hans den Oudendammer, directeur Rotterdam Topsport is blij met de verlenging: ”De samenwerking dateert alweer van 2008. Tot onze tevredenheid werken we samen met dit energieke en creatieve bedrijf. Zij verstaan als geen ander de kunst om in een complexe en grote stad als Rotterdam een toonaangevend sportevenement te organiseren. Wij zijn heel blij dat we weer drie jaar met elkaar optrekken”.

BMC en Rotterdam Topsport slaan handen ineen
Vrijdagavond 15 februari vond de ondertekening plaats tussen BMC en Rotterdam Topsport. Martijn van Hulsteijn is manager bij het gerenommeerde consultancybureau. 

BMC.jpg

“BMC (h)erkent de vele aspecten van sport en heeft de expertise en professionals in huis die een bijdrage kunnen leveren aan het verankeren van sport in de publieke sector. BMC adviseert verschillende organisaties op het gebied van beleidsvraagstukken, accommodatievraagstukken, topsport- en talentontwikkeling en evenementen”, aldus Martijn van Hulsteijn.

IMG_9949.JPG

Oseven en Rotterdam Topsport food for sports & business
De samenwerking tussen Oseven, hospitalitypartner en Rotterdam Topsport is toe aan haar derde lustrum. Al sinds 1990, vlak na de oprichting van Rotterdam Topsport zijn beide partijen met elkaar verbonden.

Richard Jonker: "Wij zijn als bedrijf bijzonder trots om al zo lang een bijdrage te kunnen leveren aan het Topsportklimaat in Rotterdam. Een jarenlange samenwerking vol ontwikkeling op het gebied van topsport en eventhospitality.  Wij kijken uit naar het vervolg van dit mooie partnership".
 
Hans den Oudendammer: ”Wij werken al jaren in goede harmonie samen met Richard en zijn team. In de VIP-lounges van toonaangevende sportevenementen als hier op het ABNAMRO WTT in Rotterdam Ahoy, maar ook tijdens het CHIO genieten onze gasten van de verrassende culinaire hoogstandjes. Voor ons is deze verlenging zeer waardevol”. 

Port of BUSINESS en Rotterdam Topsport een passende combinatie
Een partnership tussen Rotterdam Topsport en de HJ Media Groep is op veel fronten een passende combinatie. Sport is een belangrijk element binnen onze maatschappij en daarnaast speelt sport op veel vlakken een verbindende factor. En dat is nu precies hetgeen waar het label Port of BUSINESS binnen de HJ Media Groep eveneens voor staat.
 

IMG_1736.jpg

Port of BUSINESS is een communicatieplatform voor ondernemers in de regio Zuid-Holland. Netwerkverrijking is één van de speerpunten en dat is ook voor Rotterdam Topsport essentieel. Over en weer kunnen wij onze expertise en netwerk inzetten waardoor er voor beide organisaties meerwaarde ontstaat. Zo is het niet alleen meedoen maar ook winnen!

IMG_1726.jpg

Jan Dirk Stouten tekent namens RUR en Friends in Business
Rotterdam Topsport en RUR zijn ook in 2019 partners. Hans den Oudendammer en Jan Dirk Stouten zetten afgelopen donderdag tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament een handtekening onder het partnerschap. Dit betekent dat ook komend jaar in samenwerking met RUR twee nieuwe edities van de talkshow “Topsport & Business” worden gepresenteerd waarbij partners van Rotterdam Topsport aan tafel zitten om te praten over sport en ondernemerschap. Maar naast RUR werd ook een partnership afgesloten met communicatieplatform Friends in Business. Zowel Rotterdam Topsport als Friends in Business beschikken over een uitgebreid netwerk van bedrijven. De komende 2 jaar brengen we die netwerken regelmatig samen om de ondernemers met liefde voor sport, zaken en de stad de kans te bieden elkaar te ontmoeten.