HealthCity Kralingen blijft achter sporters staan

HealthCity Kralingen heeft alles te bieden voor recreatieve én topsporters. De luxe all-inclusive sportclub aan de Kralingseweg telt dan ook een flink aantal atleten die er één of meerder keren per week komen trainen. Als onderdeel van het partnership met Rotterdam Topsport stelt de Supplier elk jaar vijftien abonnementen beschikbaar voor Rotterdamse topsporters. In aanloop naar Tokyo zijn het er vijf meer: om hun kans op kwalificatie voor de Olympische Spelen te vergroten.

De sporters kunnen met het gratis abonnement van alle faciliteiten gebruikmaken. “Het is ter ondersteuning van hun reguliere trainingen”, legt Daniëlle Schippers uit. Zij is Service Manager HealthCity West. “De één gebruikt het om sportspecifiek sterker te worden, een ander komt ontspannen of herstellen in ons zwem- en saunagedeelte. Rust is immers ook een belangrijk onderdeel van trainen.”

HealthCity is trots op de samenwerking met Rotterdam Topsport en op de regelmatige bezoeken van de topsporters. Ook andere leden merken dat. Al was het maar door de video van ‘010 op weg naar Tokyo’ die regelmatig te zien is op de schermen in de trainingsruimtes.
 
Verlengd
HealthCity bood Rotterdam Topsport aan, bovenop de lopende afspraak, vijf extra sporters te laten trainen. Dat sluit aan bij de campagne ‘010 op weg naar Tokyo’: heel de stad schaart zich achter de sporters die kans maken of al zeker zijn van deelname.

“Hopelijk brengt dat ze allemaal naar Tokyo. Aangezien de Spelen een jaar zijn uitgesteld, hebben we besloten de abonnementen te verlengen. Alle sporters die via Rotterdam Topsport van onze faciliteiten gebruikmaken mogen tot volgend jaar zomer trainen en ontspannen.”

Marloes Keetels - 2018KS_S006752.jpg

Marloes Keetels
De betrokkenheid van De Rotterdamse vestiging gaat nog verder: het bedrijf heeft ook een partnerbox van de campagne ‘010 op weg naar Tokyo’ afgenomen. Daardoor is HealthCity Kralingen gekoppeld aan Marloes Keetels. De speelster van het Nederlands dameshockeyteam is al zeker van deelname aan de Olympische Spelen.

Zij kent de sportclub aan de rand van het Kralingse Bos goed: ze traint er al bijna drie jaar (sinds oktober 2017). Twee keer per week.

Jaar extra
Daniëlle Schippers: “We hopen dat de hockeydames het ver gaan schoppen in Tokyo. Dat gaan we uiteraard op de voet volgen! Door corona hebben we helaas nog niet kunnen afspreken met Marloes om te kijken of we meer voor elkaar kunnen betekenen. Dat gaat binnenkort gebeuren. Het uitstel van de Spelen is een geluk bij een ongeluk: we hebben een jaar extra. De campagne loopt gewoon door, heb ik begrepen. Wij blijven ook achter de sporters staan. Juist nu is dat misschien nog wel belangrijker dan voorheen.”

Tekst: Martin Dekker