HealthCity Kralingen en Rotterdam Topsport verlengen samenwerking voor drie jaar

In de sportieve setting van het EK Beachvolleybal tekenden Daniëlle Schippers (Service Manager HealthCity) en Christiaan Bermonville (Club Manager HealthCity Kralingen) het verlengde contract met Rotterdam Topsport.

De luxe Health & Fitness club waar men met een All-inclusive formule onbeperkt gebruik kan maken van fitness en groepsfitness, maar ook van de vele gratis faciliteiten zoals een kidsclub, een mooi zwembad, luxe sauna, stoombad, zonnebank en gratis drankjes is al sinds begin 2015 trotse Supplier van Rotterdam Topsport.

“De topsporters met een A-status van NOC*NSF die vanuit Rotterdam Topsport worden ondersteund, kunnen door deze samenwerking bij ons trainen. Daar maken op dit moment vijftien sporters gebruik van. Het is tof als je zeiler Rutger van Schaardenburg op tv ziet tijdens de Olympische Spelen en je weet: die traint bij ons.”, zegt Daniëlle Schippers. “Dankzij het professionele team van medewerkers dragen wij op deze manier een steentje bij aan de topsport in Rotterdam. Je vindt onze luxe sportschool aan de Kralingseweg. Zo sport je in één van de mooiste buurten van Rotterdam, met het Kralingse Bos en de Plas als stralend middelpunt. Ons pand zit naast de groene Boszoom, vlakbij de golfbaan, de sportvelden en de tennisbanen. Er heerst een gezellige sfeer waarbij tot rust komen net zo belangrijk is als fijn sporten.”