Online sponsormeeting succesvol van start

Fysieke ontmoetingen tussen de sponsorpartners zijn in deze tijd niet mogelijk. Vandaar dat wij online Sponsormeetings via Zoom organiseren waar partners elkaar kunnen ontmoeten.

Afgelopen maandag vond de eerste sessie plaats. Onder leiding van Peter Schuiten bewezen Jaap Valk van IVA Groep en Hans van der Linde van het gelijknamige cateringbedrijf dat in crisistijden het ware ondernemerschap boven komt drijven. Met schermen, aanpassingen, stickers, looproutes en transparante mondkapjes boren zij nieuwe markten aan.

Danielle Schippers van HealthCity toonde meteen interesse in de gastvrije mondkapjes. “Het idee van Hans sprak me meteen aan. Onze baliemedewerkers en sportinstructors kunnen op hygiënische wijze met onze klanten communiceren. Mimiek is belangrijk en heb daarom na de meeting meteen de contactgegevens van Hans bij Rotterdam Topsport opgevraagd. De afspraak staat”. 

IMG_8999 (1).jpg
Ook een gastvrij mondkapje bestellen?

Netwerken via Rotterdam Topsport werkt, ook online.  “Leven zonder sport is ellendig. Het is fijn dat we elkaar zo ontmoeten, maar de sfeer rondom onze sportevenementen en sponsorbijeenkomsten laat zich niet vervangen door online ”, aldus gastheer Peter Blangé. 

Michel Zegelaar van Security Management Group vatte het mooi samen en reikte iedereen de helpende hand: “Daar waar bedrijven stoeien met het toelaten van grote aantallen mensen in hun pand bieden wij gratis onze kennis en expertise aan.”