Postillion en Randstad verlengen samenwerking

Deze maand verlengden wij met twee sponsorpartners de samenwerking. Randstad schaart zich wederom voor 2 jaar achter de ambities van Rotterdam Topsport; en is daarmee ook de vaste hospitality partner voor de inzet van gastheren-en dames bij de Rotterdamse topsportevenementen en sponsorbijeenkomsten. En corona of niet, Postillion opende deze maand een nieuw hotel in hartje Rotterdam. Een prachtige aanvulling binnen onze hotelpartners.

Zowel met Randstad, als met Postillion Hotel en Convention Center WTC Rotterdam, zijn wederom 2 partners aan Rotterdam Topsport verbonden gebleven.

IMG_5481.JPEG

“Rotterdam Topsport spreekt ons aan omdat het een Rotterdamse club is met hart voor sport en waarin het belang van sport en de stad Rotterdam samenkomt’’, zegt Ricardo Kanselaar, senior operationeel manager bij Randstad. “Onze inzet is regelmatig nodig bij topsportevenementen. Op dit moment staan wij klaar voor veel hospitality gerelateerde bedrijven om hun personeelstekort met flexkrachten in te vullen.” 

De betrokkenheid en verbinding met de stad is voor Lucas van Krugten, General Manager van Postillion Hotel en Convention Center WTC Rotterdam, erg belangrijk. Daarom nodigde hij een aantal medewerkers van Rotterdam Topsport uit om een kijkje te nemen en te proosten op de verlengde samenwerking. Lucas kan niet wachten om ook sporters, officials en evenementenorganisatoren te mogen ontvangen in het spiksplinternieuwe hotel in hartje Rotterdam.

IMG_5908.JPEG

Peter Blangé, directeur van Rotterdam Topsport, vindt het bijzonder fijn dat beide partijen in deze tijd toch de samenwerking verlengen. “Dat geeft vertrouwen voor de toekomst, we kijken uit naar mooie topsportevenementen waarbij we graag gebruik maken van de hospitality diensten van Randstad, en waarbij we ook vele sporters en officials mogen onderbrengen in het Postillion Hotel. Deze partnerships bevestigen onze warme band en benadrukken juist de lokale betrokkenheid van 2 landelijke organisaties”.