Rabobank Rotterdam en Rotterdam Topsport verlengen samenwerking

Op de tweede avond van het SportFilmFestival Rotterdam is de samenwerking tussen Rabobank Rotterdam en Rotterdam Topsport verlengd. Met de ondertekening bekrachtigen beide partijen hun wederzijds streven om Rotterdammers meer te laten sporten en gezonder maken. Leden van de bank kregen een exclusieve aanbieding voor het bijwonen van het SportFilmFestival Rotterdam.

De meest maatschappelijk betrokken bank van het land steunt diverse initiatieven passend binnen de (lokale) missie ‘Samen de stad sterker maken’. Denk daarbij bijvoorbeeld aan projecten gericht op het thema zelfredzaamheid waarbij sport als middel kan worden ingezet. Sterker worden en meer zelfvertrouwen zorgen namelijk voor grotere kansen op de arbeidsmarkt. Beide partijen zetten zich verder in om via gebalanceerde voeding de topprestaties van de sporters te optimaliseren. Tijdens grote topsportevenementen zoals bijvoorbeeld het EK Beachvolleybal, deze zomer o.a. op de kade van het SS Rotterdam, wordt aan sporters en bezoekers de Volley Bowl geserveerd. Een nieuw healthy pleasure in de vorm van een halve volleybal, gevuld met een uitgekiende mix van lekkere, gezonde en plantaardige seizoensproducten. 
 
Met de ondertekening schaart Rabobank Rotterdam zich bij Rotterdam Topsport in de categorie Toppartners, een nieuwe groep partners van het hoogste segment dat nauw betrokken is bij het beleid van Rotterdam Topsport.

Op de bovenstaande foto: Hans den Oudendammer, Ronald van Raaij, Heidi Leeuwangh, Fred van Duijvenbode