Riwest Traffic en Events en Rotterdam Topsport verlengen samenwerking

Verheugd bekrachtigden beide organisaties deze middag de samenwerking door middel van het tekenen van een supporter-overeenkomst. Riwest is al kort na haar oprichting, sinds 2012 als vervoerspartner aan Rotterdam Topsport verbonden.

Fred Wolfs, directeur Riwest Traffic en Events: “Ik vind het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport, want zij zijn de schakel tussen sport en business. Zo voorziet de organisatie in netwerksessies op locatie en koppelt het bedrijven aan elkaar, maar ook aan de sport. Vervoer is vaak de eerste kennismaking met een sportevenement en de organisatie. Tijdens het evenement moeten sporters, begeleiders en officials gefocust zijn op hun prestatie en niet bezig zijn met vervoer, want daar zijn wij voor!” 

Hans den Oudendammer, directeur Rotterdam Topsport: “Riwest heeft bij zeer veel topsportevenementen en bedrijfsactiviteiten bewezen een fantastische vervoerspartner te zijn. De hele logistiek wordt volledig aangestuurd en uitgevoerd door Fred Wolfs en zijn team. Hierin bewijst Riwest al jarenlang een betrouwbare partner te zijn, voor zowel Rotterdam Topsport, als voor sportbonden en evenementenorganisatoren. In zijn branche is Riwest uniek, pro-actief en zeer deskundig.”

2018-06-14-PHOTO-00000042.jpg