Rotterdam Topsport start duurzame, gelukkige en gezonde samenwerking met nieuwe sponsorpartner InnerVida

InnerVida is toegetreden als supporter van Rotterdam Topsport. Het in Bergschenhoek gevestigde bedrijf genereert maatschappelijke impact door zoveel mogelijk mensen en organisaties zichzelf te laten ontplooien vanuit hun natuurlijke talenten. Daarmee dragen ze bij aan een duurzame en gelukkige en gezonde samenleving.

Tatiana van Rijswijk, founding mother en directeur InnerVida: “Onze visie past als een goed zittende voetbalschoen in een partnerschap met Rotterdam Topsport. Want wat is topsport zonder talent? En wat is een maatschappij zonder talenten? Het één kan niet zonder het ander, de één heeft de ander nodig... Daarom ook het partnerschap, samenwerking met Rotterdam Topsport. Een samenwerking waarin we bouwen aan de verbinding tussen unieke en uitzonderlijke talentvolle mensen, we kennis en innovaties creëren en samen de samenleving duurzaam versterken. Wij zijn trots dat onze ongewoon gewone visie zo aansluit bij een toporganisatie als Rotterdam Topsport. Op naar getalenteerde en succesvolle mensen in succesvolle organisaties.”

Peter Blangé, directeur Rotterdam Topsport: “Werken in de wereld van de topsport betekent dagelijks op zoek naar kansen voor verbetering, zowel van mensen als onderlinge samenwerking. De werkwijze van Rotterdam Topsport en InnerVida passen daarin goed bij elkaar.”

Wat is topsport zonder talent? En wat is een maatschappij zonder talenten.

Het één kan niet zonder het ander, de één heeft de ander nodig...

- Tatiana van Rijswijk -

Tatiana van Rijswijk, is een vrouw met lef. Vanaf jonge leeftijd kijkt ze met verwondering naar de wereld. Wat beweegt mensen? Waarom doen mensen wat ze doen, en vooral: waarom doen mensen niet wat ze graag willen doen? Immers, je bent gelukkig als je doet wat je het allerliefste doet, als je doet waar je goed in bent. Hoe kun je mensen uitdagen om het beste uit zichzelf te halen? Vanuit deze gedachte bouwde Tatiana een gedegen fundering voor haar passie voor de mens en zijn ontwikkeling. 

​Met een gezonde nieuwsgierigheid naar de ontwikkeling van mensen en organisaties en kijkend naar de (sociale) context hoe de mens gelukkiger kan worden en organisaties succesvoller, richtte Tatiana in 2000 InnerVida OntplooiingsArchitecten op. Een organisatie met lef en de missie het potentieel dat in ieder mens, team of organisatie aanwezig is, te ontsluiten. Maar wel op een unieke en gedurfde manier.