Schouten Zekerheid serveert Fris & Fruitig-ontbijtje op niveau

Op de 17e verdieping van “de Schouten-Toren” genoot vanmorgen een grote groep partners van Rotterdam Topsport van een schitterend uitzicht en een aantrekkelijk programma. Onder het genot van een kopje koffie en thee werden de gasten welkom geheten door directeur Wilco de Haan. 
 

P9250332-bewerkt.jpg

In zijn welkomstwoord bood hij de nieuwe directeur van Rotterdam Topsport Peter Blangé een welkomstgeschenk aan. Schouten Zekerheid wil graag de Olympische droom van de 21-jarige topvolleybalster Tessa Polder helpen realiseren door een Official Partner box 2020 af te nemen.

Namens Rotterdam Topsport overhandigde Peter Blangé de box aan Wilco de Haan. Vervolgens nam collega Lisanne Boeser, specialist Zorg & Inkomen, het woord en werden de partners op ludieke wijze meegenomen in de problematiek rondom het behoud van waardevol personeel. Want hoe belangrijk is het om juist het goede personeel aandacht te geven en aan je te binden. Peter droeg aan dit vraagstuk ook nog zijn steentje bij. “Kom je verder als jouw mensen middelmatig blijven? Ieder bedrijf heeft mensen nodig die de kar trekken en het goede voorbeeld geven. De link met de topsport is hierbij ook heel duidelijk. Sommige spelers excelleren op de achtergrond waar anderen in de schijnwerpers staan. Aan de duidelijk aanwezige sporters wordt van alle kanten getrokken, en voor je het weet valt het team uit elkaar”. Na deze korte inspirerende sessie was het tijd voor een goed verzorgd ontbijt met veel netwerkgesprekken.

Al met al een geslaagde en informatieve bijeenkomst!