Signify tekent als nieuwe sponsorpartner!

Vanmiddag hebben Signify, voorheen Philips Lighting, en Rotterdam Topsport in het Bilderberg Parkhotel een samenwerkingsovereenkomst bekrachtigd waarin de ambitie is opgenomen om de Rotterdamse sportaccommodaties te voorzien van duurzame en moderne lichtoplossingen. Hierdoor winnen de clubs en de exploitanten in zowel financieel als sportief opzicht.

Cor van den Bosch, Commercial Director Public & Sports bij Signify: “Deze samenwerking past uitstekend binnen de strategische visie en de transformatie die wij momenteel doormaken van lampenfabrikant naar producent van intelligente verlichting, systemen en diensten. Wij zijn ervan overtuigd dat onze duurzame en kostefficiënte lichtoplossingen Rotterdam Topsport nog meer uitstraling zullen geven in de toekomst.“

Hans den Oudendammer, directeur Rotterdam Topsport. “Met het aangaan van de samenwerking met Signify verwelkomen wij een krachtige speler van formaat. Dit straalt af op ons hele netwerk. Ik ben heel blij dat deze wereldspeler zich nu nog meer op het Rotterdamse speelveld laat zien.”

Op de foto v.l.n.r.
Frans Peelen, Hans den Oudendammer, Cor van den Bosch en Fred van Duijvenbode