Sport Experience Tour

Even geen beeldschermen en bureaus. Zo’n 40 deelnemers verzamelden zich donderdag 16 juli in de foyer van het Nieuwe Luxor Theater voor de Sport Experience Tour. Na een welkomstwoord van Fred van Duijvenbode gaf mede mede initiatiefnemer Joris de Vos van Pegasus Events uitleg over de middag.

Vanuit het Luxor Theater Rotterdam vertrokken 10 teams van 4 personen met tandems enthousiast voor een ontdekkingstocht door de stad. Onderweg kregen ze via WhatsApp verrassende opdrachten over de stad en vragen van onze 010 op weg naar Tokyo-sporters Nouchka Fontijn en Dwayne Kemp. Ook waren er sportieve ontmoetingen zoals met Freestyle BMX-ster Shanice Silva Cruz.

Tijdens de break bij Loogman Carwash Rotterdam werd iedereen getrakteerd op een zoet lekkernij, flesjes Earth water, een Loogmanquiz en een verfrissend muzikaal intermezzo. De route bleek iets langer dan verwacht en vandaar dat alle teams iets eerder terugkeerden.

Voorafgaand aan de overdadig heerlijke hapjes van Delibert gaven 3-voudig wereldkampioen Breaking Menno van Gorp en zijn crew een spectaculaire demonstratie!

Op de foto het winnende team: Maddy Bolhuis van RET, Suzanne Knegt van RotterTram, Paul van Winden van Kenneth Smith en Michael Weber namens Earth Water.

IMG-20200716-WA0065.jpg