Stadion Feijenoord en Rotterdam Topsport in de verlenging

Stadion Feijenoord heeft vandaag de samenwerking met Rotterdam Topsport verlengd. In Brasserie de Kuip tekenden beide sportorganisaties een jaar bij.

Met het partnership manifesteren beide partijen zich via het lidmaatschap van de Feyenoord Business Club en de “Supportersclub” van Rotterdam Topsport in elkaars sportieve netwerk.

Jan van Merwijk, directeur Stadion Feijenoord: ”Er is vandaag weer vervolg gegeven aan onze langjarige samenwerking die wij met Rotterdam Topsport hebben. Wij dragen de topsport in deze stad uiteraard een warm hart toe en op deze manier dragen wij ook een steentje bij aan de ontwikkeling van andere sporten dan het voetbal”.

Ook Hans den Oudendammer, directeur Rotterdam Topsport is verheugd: “Onze samenwerking dateert uit de periode dat Rotterdam Topsport nog met een klein clubje mensen kantoor hield in catacomben De Kuip. De Kuip en straks de Nieuwe Kuip zijn iconen van de stad, die niet mogen ontbreken in onze groep van sponsorpartners. Ook nemen we al weer jaren met veel plezier deel aan de sportieve - en zakelijke activiteiten van de Feyenoord Business Club.”  
 
Op de foto v.l.n.r.: Fred van Duijvenbode, projectmanager Rotterdam Topsport, Jan van Merwijk, directeur Stadion Feijenoord, Hans den Oudendammer, directeur Rotterdam Topsport en Ralph Goossens, Sales manager B2B Feyenoord.