Van der Linde en Rotterdam Topsport verlengen samenwerking

Hans van der Linde en Peter Blangé kijken niet voor niets blij. Onlangs vond in de hal van het gastvrije pand van Van der Linde Catering + Evenementen in Berkel & Rodenrijs de ondertekening plaats van de samenwerking tussen beide partijen. De van oorsprong Rotterdamse ondernemer is met zijn bedrijf actief in de sport.

“Naast onze bedrijfsonderdelen partycatering en horeca-exploitaties in musea, zijn wij al jaren actief met publiekscatering en VIP catering bij grote sportevenementen zoals o.a. bij de Worldcup Roeien, WPT Baseball, Worldcup Shorttrack en de Tour de France in de regio Rijnmond, maar ook met het exploiteren van alle horeca en catering in het Sparta Stadion. (Top)sport events verbinden de Rotterdammers en wij geven daar graag een invulling aan, daarom onze samenwerking met Rotterdam Topsport”, aldus een gepassioneerde Hans van der Linde.

Ook debuterend directeur Blangé is verheugd met de verlenging. “Deze prachtige locatie in Berkel en Rodenrijs biedt ook mogelijkheden om met klein gezelschap te koken en sparren over topsport, iedereen is welkom. Elke gast krijgt een rondleiding door de keukens en het magazijn en je zal versteld staan van de slimme, logistieke oplossingen die je tegenkomt, zoals een grote koelcel bij de wasstraat voor de vuile borden en pannen. De vuile vaat wordt in die koelcel opgespaard om de wasstraat zo efficiënt mogelijk te laten draaien. Slim handelen is ook eigenschap van de topsport.”