“We Make Performance Fun”; Pegasus Events en Rotterdam Topsport verlengen samenwerking.

Een samenwerking van niet lullen maar poetsen en elkaar helpen. Het is voor beide organisaties een ontzettend moeilijke periode waarin in korte tijd heel veel is gebeurd, maar beiden hebben wel een echte Rotterdam mentaliteit! Doorgaan en focus houden op je doelen en je ervaringen, is belangrijk voor Pegasus Events, het evenementenbureau dat sinds 2017 als Supporter aan Rotterdam Topsport is verbonden. 

‘’Afgelopen september hebben wij het besluit genomen om de focus te leggen op de ontwikkeling van diverse onlineconcepten voor bedrijfsevenementen en corona proof events voor de decembermaand.’’, zegt Joris de Vos, eigenaar van Pegasus Events.  
“Na een aantal creatieve sessies met diverse partners uit de eventbranche zijn wij gestart met het ontwikkelen van meerdere online games en shows.  
Een aantal onlineconcepten zijn de Bedrijfs Borrel Show, Pubquiz en de Foute Kerst Bingo Game. Ook het corona proof event Santa’s Drive Thru is een samenwerking van diverse bedrijven waarbij het bedrijfsterrein van onze opdrachtgever omtoveren tot een waar kerst drive thru event voor het uitdelen van de kerstpakketten.” 

Voor de start van 2021 biedt Pegasus Events online alternatieven voor een kick-off event, nieuwjaarsborrel en nieuwjaarsreceptie en introduceren zij een teambuilding app waarmee de deelnemers voor een langere periode diverse challenges tegen elkaar kunnen spelen.  
Zo blijft het niet bij één avond maar kan je gedurende een maand meerdere korte online games spelen met en tegen elkaar.  

‘’Ik ben ervan overtuigd dat deze periode ons sterker heeft gemaakt en dat de onlineconcepten niet een tijdelijke invulling zijn voor het “funuitje”, maar ook na corona een blijvertje zullen zijn voor bepaalde events. Er is gebleken dat er veel behoefte is aan verbinding en fun met collega’s en klanten. Nationaal maar zeker ook internationaal!’’. 

Een samenwerking met Rotterdam Topsport omschrijf ik als: ‘’niet lullen maar poetsen en elkaar helpen.
- Joris de Vos, Pegasus Events

Joris is dan ook erg trots dat Pegasus Events in 2021 nog steeds deel mag uitmaken van het sponsornetwerk van Rotterdam Topsport. 

Want naast de events die Pegasus Events voor Rotterdam Topsport mochten organiseren, verzorgen zij al een aantal jaren de events voor BUKO Infrasupport en hebben zij voor o.a. Unica, BDO en Connect Holland diverse online games en shows mogen verzorgen.  

De drive en vastberadenheid van onze Rotterdamse topsporters is ook binnen Pegasus Events een belangrijke pijler. Het pieken op de juiste momenten en het toewerken naar een nieuw succes is waar ze het voor doen, hun motto luidt dan ook nog steeds “We Make Performance Fun”.  

Peter Blangé: ''Voor zowel Rotterdam Topsport, als Pegasus Events is het belangrijk om ook tijdens dit moeilijke en bijzondere jaar te blijven communiceren met relaties, stakeholders en klanten. Pegasus laat zien hoe flexibel, ondernemend en creatief het eventbureau is. Nog meer in deze tijden staat persoonlijke aandacht voorop! Op woensdag 16 december gaan wij 1 van de onlineconcepten van Pegasus ervaren, samen met onze sponsorpartners: Joris en zijn team verzorgen dan een Online Kerst Pub Quiz.” 

28eb1ba1-96c2-4c13-8fb8-06eb7df8dbf3.JPG