Randstad ook voor de komende 2 jaar hospitality partner van Rotterdam Topsport

‘’Rotterdam Topsport spreekt ons aan omdat het een Rotterdamse club is met hart voor sport en waarin het belang van sport en de stad Rotterdam samenkomt.’’, zegt Ricardo Kanselaar, senior operationeel manager bij Randstad. “Randstad Hospitality is gelukkig onderdeel van het grote Randstad waardoor er momenteel alternatieve werkzaamheden zijn voor onze afdeling. Zodra de pandemie onder controle is zijn wij er om de personeelstekorten die ontstaan bij veel hospitality gerelateerde bedrijven met flexkrachten aan/in te vullen.” 

“2020, het veelbelovende jaar, is desastreus verlopen voor onze opdrachtgevers in de Hospitality Branche. Hiermee is ook een groot deel van onze business verloren is gegaan. We onderhouden warme contacten met onze opdrachtgevers, want wat ons betreft is het in voor- en tegenspoed. 
We gaan er van uit dat in 2021 het vaccin ervoor gaat zorgen dat de hospitality branche weer "open" kan.” 

Een samenwerking van Rotterdam Topsport en Randstad omschrijft Henny de Vries, sales consultant bij Randstad als een warm en persoonlijk contact met de medewerkers van Rotterdam Topsport: “Er wordt wederzijds inspanning geleverd om elkaar zakelijk te versterken. Het is een prettig en nuttig netwerk dat elkaar weet te vinden door het regelmatig organiseren van bijeenkomsten voor sponsoren’’. 

Peter Blangé, directeur Rotterdam Topsport, over de samenwerking: “Erg waardevol! Randstad staat midden in de maatschappij en persoonlijk contact staat centraal, de ondersteuning aan onze organisatie is daar een uitstekend voorbeeld van. Wij zijn dan ook erg blij dat Randstad aan ons verbonden blijft als trouwe sponsorpartner en kijken uit naar een beter 2021.” 

Randstad recht foto bij ondertekening dec 2020.jpg