Coca-Cola European Partners Nederland en Rotterdam Topsport proosten online op verlenging samenwerking

Blije gezichten gisteren vanwege de ondertekening van het verlengde partnership tussen Coca-Cola European Partners Nederland en Rotterdam Topsport.

Coca-Cola is al meer dan 20 jaar verbonden met Rotterdam Topsport. "Met ons hoofdkantoor in Rotterdam, zijn lokale partners zoals Rotterdam Topsport belangrijk voor ons. Zij dragen letterlijk het ondernemende en energieke karakter van de stad uit, iets wat ook heel goed past bij de cultuur en mentaliteit van Coca-Cola. Fijn dat we op deze manier invulling kunnen geven aan onze samenwerking." zegt Arjanne Hoogstad, Manager Sustainability bij Coca-Cola European Partners.

Peter Blangé: "Topsport is incasseren en niet bij de eerste klap blijven liggen. Je leert het meest van je verloren wedstrijden. In deze onzekere tijd hebben veel sporters en ondernemers het zwaar. Door nu onze samenwerking te bekrachtigen onderstreept Coca-Cola het feit dat onze relatie bestand is tegen invloeden van buitenaf. Ik kijk nu al uit naar verdere invulling van onze samenwerking."

Op de foto v.l.n.r. Fred van Duijvenbode en Peter BlangĂ© van Rotterdam Topsport en Arjanne Hoogstad en Lianne Zevenbergen van Coca-Cola European Partners Nederland.