Faber Exposize zorgt weer 3 jaar voor event- en citydressing

Faber Exposize en Rotterdam Topsport proosten op de verlenging van de samenwerking tussen beide partijen. Hans den Oudendammer, Diana Schultz en Yoerie van Keulen zijn trots op de samenwerking die tot en met 2021 is verlengd en vieren dit in de setting van het EK Springen, Dressuur en Para-Dressuur, het grootste topsportevenement van dit jaar in Rotterdam.

Yoerie van Keulen, accountmanager Faber Exposize: “Op onze vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Stiens en Zoetermeer is een zeer enthousiast team dag in, dag uit bezig met grootformaat printopdrachten. Daar zitten ook interessante, spectaculaire en innovatieve projecten tussen. 

P8221887b.jpg

Onze producten zijn ook in Rotterdam vaak te zien op diverse grote evenementen en projecten. De verbinding met Rotterdam Topsport is daarin essentieel: zij brengen ons met de juiste mensen in het netwerk in contact.“

Ook Hans den Oudendammer, directeur Rotterdam Topsport, is blij met de voortzetting van de samenwerking: “De ondersteuning door Faber Exposize, die jaren geleden al van start is gegaan, is van groot belang voor onze organisatie: hiermee kunnen wij citydressing en eventdressing in onze stad mogelijk maken. De 360graden aanpak van Faber Exposize zorgt ervoor dat wij ons over de visueel aantrekkelijke aankleding geen zorgen meer hoeven te maken”.