Juridisch digitaal verbonden met HJF Advocaten

De bedoeling was een leuke foto te schieten tijdens de Rotterdam Topsport Golfreis in Portugal. De reis is naar het najaar verzet en dus heffen Steven Jonker en Peter Blangé het glas nu vanachter hun beeldscherm. De sportieve advocaat heeft zojuist de verbintenis met Rotterdam Topsport voor drie jaar verlengd. 

“Tijdens een zitting moet je er gewoon staan, dan bedrijf je dus ook topsport”, vertelt Steven op volhardende wijze. Met zijn team van HJF-advocaten verzorgt hij de juridische diensten aan de topsportorganisatie. “Onze samenwerking dateert van 2014. Naast de juridische ondersteuning die wij aan Rotterdam Topsport bieden, genieten wij ook van het krachtige netwerk en de vele topsportevenementen. In ongedwongen sfeer ontmoeten wij inspirerende sporters en coaches. Echt een waardevol netwerk dat nu fysiek even stilligt, maar na de coronacrisis met full swing en nieuwe energie weer de topsport het juiste podium gaat bieden”.

Peter Blangé vult aan: "We zijn blij met het verlengen van de samenwerking met HJF en als Rotterdam Topsport kunnen rekenen op een sterke juridische partner bij onder andere het opstellen van contracten met bonden, evenementen en partners".