Personeel staat centraal tijdens Sponsor Meeting Online

Bedrijven mogen voorzichtig weer starten met hun activiteiten. Donderdag 18 juni stond de sponsormeeting in het teken van het opstarten. 3x3 basketballer Sjoerd van Vilsteren, Ron Louwerse van Rotterdam The Hague Airport en Roel Swijnenburg van LENGG gingen onder leiding van Peter Schuiten met elkaar in gesprek over de personele gevolgen van de coronacrisis. Vooraf ontvingen alle deelnemers een heerlijk gevulde lunchbox van Delibert met daarin een voucher voor een proefrit in de nieuwe MINI-e van Toppartner Kalfsbeek.

Gastheer Peter Blangé verwelkomde Sjoerd van Vilsteren, de 3x3 basketballer, is onderdeel van TeamNL en één van de 50 topsporters van het project 010 op weg naar Tokyo. De Spelen zijn uitgesteld, dus staat Sjoerd voor de moeilijke afweging om zijn droom voor Tokyo 2021 wel of niet voort te zetten. Hij bevindt zich immers in de herfst van zijn topsportcarrière en zijn maatschappelijke carrière ligt in het verschiet. Ongeacht zijn keuze wil hij betrokken blijven bij de basketbalsport.  

Roel Swijnenburg van LENGG benadrukte dat maar liefst 41% van de medewerkers kampt met ziekenhuisangst. Dat vergt van leidinggevende focus op deze ontwikkelingen. Daarnaast zullen mensen die vanwege de coronacrisis bang zijn hun baan te verliezen zich minder snel ziekmelden. 

Ron Louwerse, directeur van Rotterdam The Hague Airport deelde de sportieve inspanningen die zij na de lockdown hebben geïnitieerd. Met een sportinstructor van de bedrijfsbrandweer zijn fitnessoefeningen opgenomen voor het gehele personeel en de gelieerde bedrijven uit de omgeving. Peter Blangé heeft eerder aangekondigd een olympische clinic aan te bieden. Nu is het plan gevat om rondom de opening van de nieuwe brandweerkazerne drie clinics aan te bieden met Rotterdamse topsporters. Ron was overigens zeer verheugd, want vandaag mochten de vliegtuigen van Transavia voor het eerst sinds de lockdown weer het luchtruim kiezen.

Daarnaast kregen alle deelnemers, onder leiding van moderator Peter Schuiten, de mogelijkheid om ontwikkelingen binnen het bedrijf nader toe te lichten. Zo gaf Karen Klein van het Luxor Theater aan dat ze per 1 juli weer open gaan en in diezelfde week een coronaproef format klaar hebben voor borrels en vergaderingen tot max 100 personen. Ook de Euromast is weer geopend en Sven Teunissen verwelkomt gelukkig steeds meer gasten.  

Met de topsportauto’s van Kalfsbeek BMW/MINI en de betrouwbare service van JP Koeriers waren de lunchboxen van Delibert vlotjes bij de partners.