Stunten met Shanice tijdens de Olympische Spelen in 2020

Rotterdam - Namens Loogman Carwash Rotterdam hebben Brian Yzebaart en Freestyle BMX-er Shanice Silva Cruz vandaag hun handtekening gezet onder een sponsorcontract tot en met de Olympische Spelen in Tokio in 2020. De twee vonden elkaar via Rotterdam Topsport en na een aantal gesprekken bleek dat er veel raakvlakken waren.

Wel een Olympische sport maar geen vergoeding vanuit het NOC*NSF
Olympisch goud in Tokio 2020, dat is wat de geboren en getogen Rotterdamse Shanice Silva Cruz wil en daar gaat ze de komende tijd alles voor doen. Alleen maakt het het lastiger als er minimale begeleiding en geen vorm van vergoeding is vanuit het NOC*NSF. BMX freestyle valt nog niet onder de ‘topsporten’ van het NOC*NSF. Wel een Olympische discipline dus, maar geen A-status voor de Nederlandse deelnemers. 

Rotterdam Topsport
Loogman Carwash Rotterdam is al een tijd aangesloten bij Rotterdam Topsport. Rotterdam Topsport richt zich onder andere op het creëren van de beste omstandigheden voor talenten om te kunnen presteren. Deze ondersteuning verhoogt de medaillekansen van sporters, zo ook van Shanice. Via Rotterdam Topsport kwamen Loogman Carwash Rotterdam en Shanice elkaar tegen en het klikte meteen.

Raakvlakken
Net als Shanice Silva Cruz wil ook het Rotterdamse autowasbedrijf op de Stadionweg een topprestatie neerzetten. Begin 2020 start een grootse verbouwing. In 6 maanden tijd wordt één van de grootste wasstraten van Rotterdam gerealiseerd met uitgebreide autowasfaciliteiten zoals een dubbele wasstraat, een binnenreinigingsband, uitbreiding van de wasboxen en overdekt stofzuigen met gratis extra's.

PHOTO-2019-04-15-09-58-13.jpg

Beiden kennen ze een enorme ambitie om hun doelen te behalen en een passie in hetgeen zij doen. Voeg daar een beetje eigenwijsheid en de drive om talent te ontwikkelen aan toe en een samenwerking is geboren!

Grootse ambities beginnen met een grote passie voor wat je doet en de drive om doelen te behalen. Voeg daar een beetje eigenwijsheid en de wil om talent te ontwikkelen aan toe en een samenwerking is geboren.

Krachten bundelen om Rotterdamse topprestaties neer te zetten
Twee unieke Rotterdamse topprestaties die gezien mogen worden en dus besluiten de twee partijen de krachten te bundelen om samen te stunten tijdens de Olympische Spelen 2020! De allesbepalende puntentelling voor een plek op de Olympische Spelen in Tokio loopt tussen november 2018 en november 2019. Hiervoor moet Shanice aan zo veel mogelijk wedstrijden deelnemen en met het sponsorcontract op zak kan dat nu ook echt!

Image-12.png