Stichting Zeilschip Eendracht en Rotterdam Topsport gaan voortvarend met elkaar door!

Vanochtend werd door Nanda Overdevest, Roderik Rath, Hans den Oudendammer, Diana Schultz en Fred van Duijvenbode, in gezelschap van de Rotterdam Topsport sponsorpartners en de vrijwillige crew van Zeilschip Eendracht, de samenwerkingsovereenkomst verlengd tussen beide stichtingen.

Nanda Overdevest, Directeur Stichting Zeilschip Eendracht: “Wij zijn met onze thuishaven aan de Wilhelminakade een écht Rotterdams schip! Reizen met verschillende bijzondere doelgroepen is ook topsport, we helpen jong en oud die extra wind in de zeilen kunnen gebruiken om verder te komen in het leven. Bij ons aan boord heb je net als in de teamsport te maken met samenwerking, discipline, zelfvertrouwen en plezier. Deze kernwaarden passen goed bij Rotterdam Topsport en daarom zijn we er trots op om deze samenwerking voort te zetten.”

Hans den Oudendammer, Directeur Stichting Rotterdam Topsport: “Het is prachtig dat wij de samenwerking met stichting Zeilschip Eendracht hebben verlengd. Via de dagtochten kunnen wij het Rotterdamse bedrijfsleven in contact brengen met het schip, en dus ook met de zeilsport. Het is een waardevolle bijdrage om onze sponsorpartners en relaties samen te brengen op de Eendracht. Nanda en haar team enthousiaste vrijwilligers bezorgen onze gasten keer op keer een plezierige en onvergetelijke dag.”