Rotterdam my playground

Ik rij inmiddels al 14 jaar freestyle BMX en ondanks dat ik jaren net buiten Rotterdam heb gewoond was ik met mijn BMX-fiets veel te vinden in Skateland Rotterdam, op het oude skatepark Westblaak of ergens op straat. Logischerwijs ben ik uiteindelijk zelf ook in Rotterdam gaan wonen. 

Mijn fascinatie voor Rotterdam bleef groeien en deze video is daar een product van. De video vertelt een verhaal van ontdekking door het centrum van Rotterdam en daarbij ligt de focus dus meer op de stad dan het niveau van het fietsen zelf.
 
Hoewel onbedoeld, de moderne architectuur van Rotterdam leent zich perfect voor het uitoefenen van een tal van urban-sports! Het gebrek aan BMX faciliteiten in Rotterdam en het feit dat ‘Street’ een populair onderdeel van freestyle BMX-fietsen is zorgt ervoor dat veel rijders op straat te vinden zijn. Dit wilde ik ook graag in de video terug laten komen.
 
Heel erg bedankt voor het bekijken en delen van mijn passie!

Stuart Gibson