Daikin sluit coole deal met Rotterdam Topsport

Vanaf 1 september 2020 verbindt Daikin Nederland zich voor drie jaar aan de stichting Rotterdam Topsport.

Managing director Edwin Hoogerwerf van de fabrikant van warmtepompen en klimaatsystemen is verheugd met de nieuwe samenwerking: “Wij komen elkaar regelmatig tegen bij  topsportevenementen in Rotterdam. Zo was ik in februari te gast in de loge van Rotterdam Topsport tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament. Dat we samen iets zouden gaan optuigen, was vrij snel duidelijk. De juiste invulling van de samenwerking is gevonden via de topsport die we als rode draad linken met onze netwerken. Topsporters en topcoaches uit ons netwerk kunnen inspirerend en versterkend werken voor de relaties en sporters van Rotterdam Topsport. Dit levert voor beide partijen de bekende win-win-situatie op.”

Ook Peter Blangé is zichtbaar blij met deze invulling. “Het hoofd koel houden in stressvolle situaties. Dat is één van de eigenschappen voor het succesvol presteren in de sport en in het bedrijfsleven. Het is en blijft fascinerend om te zien dat het leveren van topprestaties mensen raakt. Het inspireert om zelf ook het beste uit jezelf naar boven te halen. Deze voorbeeldfunctie kunnen wij via de topsporters uit het netwerk van Daikin naadloos presenteren. Niet alleen voor onze partners, maar ik kan me ook voorstellen dat onze sporters die zich voorbereiden richting de Olympische Spelen warm worden van de tips en ervaringen van topsporters die hun sporen ruimschoots hebben verdiend”.

20200806 Ondertekening Rotterdam Topsport - Daikin 4.jpg

Daikin, wereldwijd marktleider op het gebied van binnenklimaat oplossingen, is een bekende speler in de topsportwereld. De Nederlandse vestiging van deze  Japanse organisatie is sinds twee jaar hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandse Schaatsbond (KNSB). “Als officieel partner van Schaatsend Nederland zijn we ook sponsor van topprestaties. Het nieuwe partnership met Topsport Rotterdam draagt een warm hart toe aan een beter topsportklimaat in Rotterdam.”, aldus Edwin Hoogerwerf.