Rotterdam Basketbal en Rotterdam Topsport verlengen de samenwerking

Voorafgaand aan de wedstrijd Forward Lease Rotterdam – Landstede Zwolle hebben Cees Willem Koorneef (Forward Lease) en Hans den Oudendammer (Rotterdam Topsport) de overeenkomst die bij de samenwerking hoort ondertekend.

Rotterdam Basketbal is één van de vijf topsportverenigingen die door Rotterdam Topsport wordt ondersteund. Dit gebeurt op verschillende onderdelen, zoals jeugdopleiding, bereik en behoud van topniveau, evenementenorganisatie, professionalisering van de organisatie, marketing en communicatie, accommodatiegebruik, promotieactiviteiten, sportmedische en paramedische zorg.

Rotterdam Basketbal is al jaren vaste bespeler van het Topsportcentrum en is op dit moment bezig aan het beste seizoen sinds jaren.   

Topsportverenigingen en talenten hebben elkaar nodig. Vandaag is ook de overeenkomst getekend met de Basketbal Academy Rotterdam. Dit regionale trainingscentrum is door de NBB aangewezen als een van de vijf basketbal academies in het land waar basketbaltalent zich kan ontwikkelen. Deze toekenning en ondersteuning past binnen het beleid van Rotterdam Topsport; ieder talent moet de kans krijgen om zijn of haar talenten te kunnen ontwikkelen.

AD4D9DB9-6469-42E9-B66F-457B78FCED36.jpeg