Worldhotel Wings deelt het DNA van Rotterdam Topsport en wordt sponsor

De hangar van Worldhotel Wings was vanochtend het decor van de ondertekening van de samenwerking tussen Rotterdam Topsport en Worldhotel Wings. Worldhotel Wings Rotterdam is daarmee ook trotse partner geworden van het CTO Metropool*. Aanleiding van de samenwerking is de kick-off van het CTO Metropool Den Haag – Rotterdam – Dordrecht.

Hans den Oudendammer, directeur Rotterdam Topsport: “Wij zijn er trots op dat Worldhotel Wings de ontwikkeling van topsport in Rotterdam en regio een warm hart toedraagt. Door deze samenwerking draagt zij hier haar steentje aan bij. Net als Rotterdam The Hague Airport die al eerder de samenwerking met Rotterdam Topsport ihkv CTO Metropool bekrachtigde.”

Menno Noordenbos, directeur Worldhotel Wings: “Worldhotel Wings deelt het DNA van Rotterdam Topsport. De drive om alles uit onszelf te halen en elke uitdaging aan te gaan stroomt door ons bloed. We say “YES”! en laten ons gemotiveerde personeel u graag verwelkomen in een pand vol dynamiek. Onze deuren staan dan ook 24/7 open voor de partners en relaties van Rotterdam Topsport.

Van grootschalige evenementen tot een comfortabele kamer of borrel in de Sportsbar. Alles is mogelijk en kan waargemaakt worden onder één dak. Een enthousiast team met passie voor hospitality zorgt dat zij in goede handen zijn. Deze kick-off van CTO Metropool is daar een mooie uitwerking van.”

*Na een intensief accreditatietraject is het CTO Metropool Den Haag – Rotterdam – Dordrecht in december jl. officieel door NOC*NSF erkend. Het CTO Metropool (5e CTO in Nederland) faciliteert de topsportprogramma’s zeilen en beachvolleybal, met de ambitie om in nauwe samenwerking met NOC*NSF komende jaren ook een aantal nieuwe topsportprogramma’s te gaan ondersteunen. Tevens coördineert en faciliteert CTO Metropool 21 Regionale Talenten Centra in de regio Zuid-Holland, waar sporttalenten ondersteund en opgeleid worden.

IMG_3408 web.jpg